Bli av med rynkor och se piggare ut

AIRFLOW

airflow i stockholm

Airflow är ett effektivt sätt att rengöra dina tänder för att få bort beläggningar och missfärgningar som tandborstningen inte kommer åt. En skonsam luftpolering med salt, vatten och luft tar sig effektivt in mellan och bakom dina tänder och rengör inte bara framsidan utan runt om hela tanden med resultatet att du får vitare tänder och en mun som känns fräschare.

Behandlingen utförs av vår tandhygienist, tar ca 30 minuter och är helt smärtfri. Du lämnar kliniken med ett vitare leende och en härlig känsla.

Vi rekommenderar att du genomför en vanlig undersökning i samband med din Airflowbehandling. Dels för att spara tid men också för att säkerställa din munhälsa. Airflow räknas som en kosmetisk åtgärd. Det innebär att du inte kan nyttja ditt tandvårdsbidrag för behandlingen, ytterliggare ett argument för att boka en undersökning i samband med detta.

Resultatet av en behandling varierar lite då det är beroende av livsstil och kost. Om du sköter om dina tänder och undviker komponenter som missfärgar tänderna håller resultatet av Airflow i sig betydligt längre.

bokning

Boka tiden via menyn eller kontakta oss på telefon.

PRISER

Pris: 890 kr