vi finns här när du behöver oss

våra medarbetare

vår ambition

Vi vill att alla som beöker oss känner sig bekväma och trygga.

Vi vill ge er en kombination av förstaklassig tandvård och en känsla av harmoni och trygghet. Ni ska inte behöva känna oro eller att tandvård är läskigt. Vi vill förmedla en hemmakänsla där allt från lokal, personal och tandvård ger en lugn och harmonisk atmosfär. Förhoppningsvis motsvarar vi era önskemål och vi tar gladeligen emot hela er familj. Vi är aktiva medlemmar i såväl AACD som SACD, amerikanska och svenska branschorganisationerna för estetisk tandvård. Gemensamt för de båda organisationerna och Tessin Dental är strävan efter ett fullkomligt leende där inga detaljer utelämnas. Moderna tekniker och genuint intresse för estetisk tandvård borgar för en lyckad upplevelse och behandling. Vi kan idag mycket skonsamt ändra på tändernas form och färg för ett lyckad resultat. Idag ska ingen behöva skämmas för sitt leende och vi brukar kunna lösa det mesta för att du ska bli nöjd.

vi som arbetar här

Natalie har tandläkarexamen från Karolinska Institutet 2003.  Natalie är specialinriktad på kron-och bro behandlingar, estetisk tandvård, implantat samt estetisk tandreglering. Medlem i AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry) och i SACD (Swedish Academy of Cosmetic Dentistry). 

tandläkare
Natalie carlsten

Annette är vår tandsköterska som hjälper till med det mesta vid ditt besök. Hon har lång erfarenhet, specialist på det digitala hjälpmedel vi har samt instruerar och ger rådgivning för god tandhälsa. Annette hjälper även till vid ditt besök hos tandläkare och ser till att ditt besök blir så trevligt som möjligt.

tandsköterska
annette högman

DSC07416

Ylva är en noggrann och omtänksam tandhygienist som brinner för sitt yrke. Hon hjälper dig med allt gällande din munhygien, rengöring och hur du bäst tar hand din tänder.  Har du problem med tandlossning är Ylva rätt person att gå till! Vi är så glada att ha Ylva i vårt team.

tandhygienist
Ylva bengtsson

profilbild

Valeria är tandsköterska som även hjälper till med det mesta på kliniken. Valeria tar tand om er vid besök och bidrar med sin energi till en härlig stämning på kliniken. Valeria hjälper även till med 3d-skanning av dina tänder.

tandsköterska
valeria rojas