gärdet - östermalm

tessin dental

Estetisk och allmän tandvård vid Tessinparken i Stockholm

akut besök

Har du akut tandvärk, ring oss! Ju tidigare vi åtgärdar en skada desto bättre prognos har tanden och det är generellt lättare att behandla en skada så fort den inträffat än senare.

behandlingar

Har du ont eller vill du skaffa dig leendet du alltid drömt om? Vi är specialiserade inom allmän och estetisk tandvård och arbetar med marknadens bästa material.

behandlingar vi utför

estetik - allmäntandvård - implantat

Allmän tandvård

Genom att alltid använda oss av de bästa materialen, de senaste teknikerna och marknadens ledande leverantörer säkerställer vi att upplevelsen blir så bra som möjligt.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare är aktiva medlemmar i såväl AACD som SACD, amerikanska och svenska branschorganisationerna för estetisk tandvård.

Estetisk tandreglering

Vi är utbildade specialister inom en tandregleringsteknik som heter Six Month Smile samt Invisalign GO. 4-9 månader och du har en perfekt tandrad.

skalfasader

Många är de som lider av huvudvärk, tandgnissling nedslitna tänder eller spända käkar. Att ha ett bra bett är nödvändigt för att slippa besvär i vardagen.

implantat

Att ersätta förlorade tänder med implantat är väldigt vanligt eftersom det ger ett resultat så nära den ursprungliga naturliga tanden och medför att bettet återställs till det du är van.

tandblekning

Ett bländande vitt leende är något som vi alla kan få. Vi använder den metod som bevisats vara den mest skonsamma för dina tänder och som ger en långvarig effekt.

våra medarbetare

tandläkare
Natalie carlsten

Natalie har tandläkarexamen från Karolinska Institutet 2003.  Natalie är specialinriktad på kron-och bro behandlingar, estetisk tandvård, implantat samt estetisk tandreglering. Medlem i AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry) och i SACD (Swedish Academy of Cosmetic Dentistry). 

tandsköterska
gunilla gibson

Gunilla har arbetat på praktiken med Lena och Stefan Seglert sedan 25 år tillbaka. Gunilla är en engagerad och omhändertagande tandsköterska som tillsammans med Natalie tar fantastiskt väl hand om dig som patient.

tandhygienist
emma agdahl

Emma är en noggrann och erfaren tandhygienist som brinner för sitt yrke. Hon hjälper dig med allt gällande din munhygien, rengöring och hur du bäst tar hand din tänder.  Har du problem med tandlossning är Emma rätt person att gå till! Vi är så glada att ha med Emma i vårt team.

Så tycker våra patienter

några av våra leverantörer