Blekning ger ett naturligt vitt leende

TANDBLEKNING

Tandblekning i stockholm

Ett bländande vitt leende är något som vi alla kan få. Missfärgningar från kaffe, nikotin, vin eller bara gula tänder är något vi hjälper dig att bli av med. Vi använder den metod som bevisats vara den mest skonsamma för dina tänder och som ger en långvarig effekt. Det finns andra metoder som skadar emalj och ger ett kortvarigt resultat, metoder vi absolut inte vill arbeta med. Vi utför klinikblekning samt hemmablekning och/eller en kombination av båda. Ring eller maila oss för mer info.

Vi på Tessin Dental har arbetat länge med tandblekning och är har lång erfarenhet av tandblekning. Hos oss utför endast utbildad tandvårdspersonal våra tandblekningar.

Omfattande forskning och kliniska studier visar att blekning av tänder under övervakning av utbildad och specialiserad tandvårdspersonal inte bara ger vitast tänder, utan även är det säkraste sättet att bleka tänder. Våra blekningsmetoder är de enda som verkligen ger dig ökad lyster och skyddar emaljen. Det innebär att våra tandblekningsmetoder varken har någon negativ effekt på befintliga ingrepp (fyllningar eller kronor) eller gnuggar bort, mjukar upp, skadar eller försvagar emaljen.

Att tänka på: Vi rekommenderar att du har undersökt dina tänder under de senaste 6 månaderna och att det är viktigt att undvika stark färgad mat och dryck under de första 48h efter blekning . Resultatet avtar alltid med tiden men är också beroende på kost och livsstil. Vi brukar uppskatta att effekten varar under 3-5 år.

klinikblekning

Vi har 2 sorters klinik tandblekning PhilipsZoom tandblekning samt Opalescence Boost. Skillnaden mellan dessa 2 är att Opalescence boost ej behöver ljus för att aktiveras och används under kortare tid. PhilipsZoom och Opalescence boost innehåller kaliumnitrat för att minska eventuella ilningar som kan uppstå under tandblekning och fluor för att stärka tanden.

Pris: 5250 kr (inkl. blekskenor för 3 dagars hemmablekning) 

hemmablekning

Vi tillverkar en skena på kliniken som du får med dig hem. Själva blekningen görs med OPALESCENCE kram som du applicerar i skenan och har på dig en stund varje dag, alternativt nattetid.

Du får noggrann instruktion av vår tandhygienist eller tandsköterska och blekningsgel för 7-10 dagars hemmablekning. 

Man kan uppnå väldigt fina resultat med hemma tandblekning men det kräver lite mer tålamod.

Pris: 3500 kr