En transparent skena är allt som behövs

Invisalign östermalm

Tandreglering med Invisalign i Stockholm

Många känner att det är försent för tandreglering och att de inte vill bära tandställning i flera år. Det är fel. Idag har vi skonsamma sätt att flytta på tänderna och skapa en perfekt, vacker tandrad. 

Tandreglering med Invisalign är en teknik som använder genomskinliga tandskenor för att flytta dina tänder. De är specialgjorda för dig för högsta bekvämlighet. Efterhand som du byter tandskena varje vecka kommer dina tänder att, lite i taget, dag för dag, gradvis att flyttas tills de når sitt beräknade slutliga läge.

Genom att byta Invisalign-skenor varje vecka i stället för varannan kan du få ett vackrare leende redan efter 3 månader. Det är upp till 50 % snabbare än tidigare. Behandlingen går till på så sätt att efter tandläkarundersökningen där vi bedömer om du är en lämplig Invisalign-patient tar vi foto, röntgen och avtryck för att framställa den s.k. Clean-checken som är en behandlingsplan i 3D. När vi sedan fått de specialtillverkade skenorna får du med dig några av dessa hem där du byter skena med 1-2 veckors mellanrum. Du kommer på kontroller hos oss var 6-8 vecka och får då med dig ett nytt set skenor. Skenorna ska vara i munnen minst 22 timmar per dag. De är lätta att ta ut när du ska äta och dricka eller om du till exempel ska gå på ett socialt evenemang. Eftersom skenorna är genomskinliga är de ett bra alternativ om man vill ha en diskret behandling.

gratis konsultation

Boka en konsultation så ser vi vad vi kan göra och hur mycket det skulle kosta. Denna konsultation är helt kostnadsfri för dig!

En behandling med Invisalign kostar vanligtvis från 27 000 kr och uppåt beroende på hur omfattande den är.

nu ännu snababre

Genom att byta Invisalign-skenor varje vecka i stället för varannan kan du få ett vackrare leende redan efter 3 månader. Det är upp till 50 % snabbare än tidigare.