Tänder ska må bra - då mår du bra!

tandhygienist

Perfekt munhälsa med tandhygienist!

Hos tandhygienisten får du dina tänder putsade och rengjorda från tandsten. Resultatet är en ren och fräsch mun och är en bra investering när det gäller att ta hand om dina tänder. Vår tandhygienist undersöker dessutom dina tandfickor och för journal över dess utveckling så att rätt behandling sätts in i tid.

Utöver den fantastiska känslan av en ren och fräsch mun informeras du också om hur du själv på bästa sätt sköter din munhygien. Vi har många patienter som enbart besöker tandhygienist. Upptäcker vi något bokar vi in ett besök hos tandläkare eller annan specialist.

Många tror att dålig andedräkt kommer från magen men i själva verket kommer den nästan alltid från munhålan!

Tandhygienist

Vår duktiga tandhygienist behandlar allt från tandlossningssjukdomar till lättare hygienbehandlingar så som borttagning av missfärgningar. Vi arbetar aktivt i förebyggande syfte mot karies och tandlossningssjukdomar.

AIRFLOW/TANDBLÄSTRING

För att effektivt kunna ta bort missfärgningar och beläggningar använder vi air-flow. Detta är en stråle av av luft och bikarbonat som tar bort ytliga missfärgningar från kaffe, te, tobak m.m. Efter en air-flow behandling brukar tänderna upplevas fräschare och vitare.